Smestad Gjen-bruksstasjon.

Vinner av Betongelementprisen 2017

Gjenbruksanlegget består av en stor hall for levering og håndtering av avfall, tilliggende rom for spesialavfall og verksteder. Gjenbrukshallen har tett fasade inn mot fjell og på gavler. Mot Ullernchausseen er fasaden med strekkmetallrister mellom sekundærsøyler i limtre. Hallen er ikke klimatisert, og er i prinsippet et overbygget uterom. Anlegget består av en stor, åpen hall på ca. 5500 kvadratmeter med driftsområde på ett plan og publikumsområde på et annet. Tilknyttet hallen er det etablert et verksted/administrasjonsbygg over fire plan. 

Vis mer

Byggherre: Oslo Kommune
Totalentreprenør: Trio Entreprenør
Arkitekt: Longva Arkitekter
Rådgivende ingeniør: Høyer Finseth

Medvirkende

Ta kontakt for spørsmål om dette eller liknende bygg.

Kristian
Leder montasje