Kuben Lillehammer.

Midt i hjertet av Lillehammer finner du Kuben – et urbant bofellesskap bestående av 43 moderne leiligheter. Vi i Opplandske Betong har vært leverandør av komplett bæresystem til konseptet. 

Vis mer


Byggherre: Ringerud Invest

Totalentreprenør: Consto Eide

Arkitekt: LPO arkitekter

RIB: Opplandske Betong

Bygget på 3500 m2 består av et parkeringsanlegg over tre etasjer, bodareal, fellesrom og teknisk rom i underetasjen, næringsdel i plan 1 og fem plan med leiligheter over næring. Opplandske Betong leverer også balkonger og trappedeler til bygget.

Kuben gir førstegangskjøpere muligheten til å kjøpe en leilighet. Leilighetene har økt takhøyde, noe som gir muligheter for smarte løsninger samtidig som man bevarer en god romfølelse i de kompakte leilighetene. Gode løsninger for fellesfunksjonene er med på å skape et sosialt og bærekraftig prosjekt der beboere trives – også utenfor sin egen leilighet. Ved å innføre grønne tak med beplantning, trefasader og litt farge i bymiljøet vil Kuben fremstå som urbant bygg og tilføre trivsel for Lillehammers innbyggere. Går alt etter planen kan beboerne flytte inn våren 2022.

Medvirkende

Ta kontakt for spørsmål om dette eller liknende bygg.

No items found.