Fra lærling til fagbarbeider

Vi jubler for Patrick Strande Haldsrud som har fått bestått meget godt på fagprøven sin. Prøvenemda hadde sjelden sett en så god dokumentasjonsdel. Hurra og gratulerer så mye!

Den ferske fagarbeideren har jobbet hos oss i Opplandske Betong siden 2018. Gjennom lærevillighet og hardt arbeid har han opparbeidet seg en imponerende kompetanse. Takk til alle som har bidratt til at lærlingen har blitt så flink! Kompetanseoverføring er noe å være stolt av.

For oss er det viktig å tiltrekke seg nye lærlinger. Vi er kjent for et godt arbeidsmiljø og de ansatte har gjerne lang fartstid i bedriften. Flere ansatte har faktisk over 30 år i Opplandske Betong! Det betyr samtidig at vi hele tiden må fylle på med nye ansatte. Slik som vi gjør det med betong er det også flott å kunne forme nye ansatte rett fra skolen. Gjennom god oppfølging og mange utfordringer blir de herdet til skikkelige fagfolk!

Opplandske Betong er godkjent lærebedrift. Bedriften jobber aktivt inn mot utdanningsinstitusjoner og læresenteret og ønsker flere lærlinger og har også praksisplasser . Vi deltar på arrangement på lokaler skoler for å fremme muligheter for lærlingeplass hos oss. Bedriften har sysselsatt inntil fire lærlinger. Alle lærlingene gjelder fagområde betongarbeider. Gjennom Betongelementforeningen jobbes det aktivt for at flere kan ha læreplass som betongmontør.