Produksjonsmedarbeider Dokka.

Opplandske Betong leverer komplette bæresystemer i betong, stål og tre. Vi trenger produksjonmedarbeidere som er stolte av jobben vi gjør, er forutsigbare for kunder og kollegaer, er fremoverlente for å finne de beste løsningene, og har gjennomføringskaft - 1-2-3.

Opplandske Betong har utviklet vår egen metode for å sikre rasjonelle og effektive løsninger. Vi kaller det BEST bæresystemer®. Vi har ansatte som dekker hele verdikjeden fra idé til ferdig montert bæresystem. Sammen med kundene deltar vi aktivt i utviklingen av prosjektene for å finne de beste og mest effektive bæresystemene. Våre dedikerte produksjonsmedarbeidere produserer høykvalitets betongelementer på fabrikken på Dokka.

Vi er i vekst, og i 2021 omsetter vi for MNOK 170. Denne veksten skal fortsette, og det er gode muligheter til å vokse med selskapet. Vi har kontorer på Dokka, Gjøvik og Oslo, og gjennomfører byggeprosjekter over hele Østlandet.

Våre verdier bygger oppunder en kultur der vi i fellesskap skal løse oppgavene – ingen oppgave er for stor eller for liten! Vi skal ha evne og vilje til å utvikle oss for å nå målene vi setter oss. Det skal være et godt arbeidsmiljø der vi tar vare på våre ansatte og kundene.

Hovedoppgaver

  • Produksjon av betongelementer etter tegning.
  • Forskaling, armering og utstøpning.

Kvalifikasjoner

  • Håndverker med relevant fagbrev eller lang erfaring.
  • God tegningsforståelse.
  • Skandinavisk språk.
  • Tar sikkerhet på alvor.

Opplæring vil bli gitt!

Ta kontakt med Hans Petter Jensvold (telefon 911 44 942) eller Erik Kolstad (telefon 959 87 788) for ytterligere informasjon.

Erik
leder produksjon