Produksjonsmedarbeider Dokka

Opplandske Betong leverer komplette bæresystemer i betong, stål og tre. Vi trenger produksjonmedarbeidere som er stolte av jobben vi gjør, er forutsigbare for kunder og kollegaer, er fremoverlente for å finne de beste løsningene, og har gjennomføringskaft - 1-2-3.

Opplandske Betong har utviklet vår egen metode for å sikre rasjonelle og effektive løsninger. Vi kaller det BEST bæresystemer®. Vi har ansatte som dekker hele verdikjeden fra idé til ferdig montert bæresystem. Sammen med kundene deltar vi aktivt i utviklingen av prosjektene for å finne de beste og mest effektive bæresystemene. Våre dedikerte produksjonsmedarbeidere produserer høykvalitets betongelementer på fabrikken på Dokka.

Vi er i vekst, og i 2019 omsetter vi for MNOK 180. Denne veksten skal fortsette, og det er gode muligheter til å vokse med selskapet. Vi har kontorer på Dokka, Gjøvik og Oslo, og gjennomfører byggeprosjekter over hele Østlandet.

Våre verdier bygger oppunder en kultur der vi i fellesskap skal løse oppgavene – ingen oppgave er for stor eller for liten! Vi skal ha evne og vilje til å utvikle oss for å nå målene vi setter oss. Det skal være et godt arbeidsmiljø der vi tar vare på våre ansatte og kundene.

Hovedoppgaver

  • Produksjon av betongelementer etter tegning.
  • Forskaling, armering og utstøpning.

Kvalifikasjoner

  • Håndverker med relevant fagbrev eller lang erfaring.
  • God tegningsforståelse.
  • Skandinavisk språk.
  • Tar sikkerhet på alvor.

Opplæring vil bli gitt!

Erik
Leder produksjon